0 Kč

Pokud máte chuť nám napsat nějakou recenzi, prosíme o zaslání na email: afchumpolec@seznam.cz a my jí zde následně uveřejníme. Moc děkujeme za jakoukoliv RECENZI

Přehled komentářů

  • Dokonalé jako vždy

    4.7.2019 13:57:13 | Broňa Šilhartová

    My opět moc děkujeme za Daniela. Podle vyprávění i fotek si užil kupu srandy, nových poznatků, starých kamarádů :-) :-) ...
    Byl prostě moc spokojený, ostatně jako vždy. Děkujeme všem trenérům, asistentům, holkám a nakonec proč vlastně ne, když mu chutnalo, i kuchařkám. Jste dobří, že do toho vždycky znovu jdete. Krásné dovolené a prázdniny vám všem.

  • Fotbalový KEMP Standy TECLA 2019

    2.7.2019 22:01:58 | Fotbalový KEMP Standy TECLA 2019

    Fotbalový KEMP Standy TECLA - NAPIŠTE SVŮJ NÁZOR NA 7.ročník Fotbalového KEMPU Standy TECLA, Děkujeme za každý názor

  • PODĚKOVÁNÍ

    10.7.2018 16:55:35 | Renata Katolická

    Počtvrté moc děkujeme a již teď se těšíme na 7. ročník.

  • Velké díky ze kemp - ročník 2018 :-)

    9.7.2018 13:14:24 | Jitka Dolejší

    Dobrý den,
    chtěla bych vám všem opět moc poděkovat za úžasně odvedenou práci, Maty byl jako vždy velmi spokojený a podle fotek je vidět, že všichni kluci si kemp parádně užili. Velké díky holkám i za ohlídání léku, jsem ráda, že se můžeme na 100% spolehnout, že léky dostane. Díky všem, krásné léto a budeme se těšit na příští rok :-)

  • DÍKY

    8.7.2016 8:31:50 | Lenka Javůrková

    Co víc napsat, než už bylo uvedeno. Díky, skvělá práce, výborná parta lidí - jak trenérů, tak fotbalistů (-tek) z které byl Filip nadšený, zázemí supr, počasí jste objednali také na jedničku a proto se příští rok těší opět nashledanou.

  • fotbalový kemp 25.-29.6.2016

    4.7.2016 14:30:22 | Filip Hladík

    Tímto chceme poděkovat organizátorům za veškeré úsilí, které kempu a hlavně klukům věnovali.Za syna můžu napsat, že se mu na kempu velmi líbilo a přijel nadšený. Sama za sebe pak bych samotný kemp hodnotila na výbornou. Skvělý program pro kluky, perfektní zázemí...není nic, co by se dalo vytknout. Můžu jen vřele doporučit! :o)
    Za rok se těšíme na viděnou a ještě jednou velký dík

  • Pochvala

    1.7.2016 22:07:33 | Čaloudovi

    Bylo to již po čtvrté a opět super ovšem naposledy. Rádi bychom aby se mohli i nadále ročníky 2002 zúčastňovat. Je to velká škoda.

  • pochvala s dotazem

    30.6.2016 10:27:45 | Tadeáš

    Chválím, chválím a děkuji! Ale mám i dotaz. Prošmírovala jsem "rajčatové" fotky (a né jednou) a nikde jsem nenašla fotky, kde se kluci fotili samostatně se Standou Teclem. Před dvěma lety si kluci tokovou fotku dovezli domů, letos nic. Tak se ptám, jestli nedošlo k chybě? (Možná jsem špatně šmírovala.) Díky, za rok na viděnou!

  • Poděkování

    30.6.2016 9:15:25 | Hovorkovi

    Chtěl bych poděkovat všem z kempteamu za bezvadnou organizaci, trenérům za trpělivost. Syn byl nadšen a už se ptal na příští rok...
    Pro fotbalistu asi to nejlepší možné zakončení školního roku!

  • DĚKUJI

    30.6.2016 7:55:57 | Tom Hažmuka

    SKVĚLÉ! SUPER!!! NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!

  • Po čtvrté a opět skvělý

    30.6.2016 6:55:13 | Ivana Půžová

    Zase bychom chtěli poděkovat celému kolektivu za bezvadnou práci a přejeme všem klidné prázdniny. Za rok Bobeše opět uvidíte :):):)
    Díky

  • OPĚT SUPER!!!

    30.6.2016 6:34:53 | Filovi

    Další ročník kempu Standy Tecla opět nezklamal. Organizace super, tréninky a program super, trenéři super, podle Matesa a Lukyho prostě všechno SUPER. Kluci nadšení a rodiče spokojení, že si to užili. Děkujeme trenérům a všem co se podíleli za skvělou práci. Příští rok se hlásíme znovu.

  • Velké díky

    30.6.2016 5:55:41 | Broňa Šilhartová

    Velice děkujeme všem za excelentně odvedenou práci na kempu!!! Máte vše dokonale připravené. Věřím, že není vůbec jednoduché dát toto všechno dohromady a ještě se postarat o takovou kupu dětí. Daniel byl opět nadšený a už teď se těší na příští rok.
    Organizace všeho na 1*. Přejeme krásné prázdniny.
    Šilhartovi

  • Díky

    29.6.2016 22:22:43 | Farka

    Děkuji za vstřícnost a umožnění absolvovat kemp od 27.6.2016. Opět perfektně odvedená práce a syn nadmíru spokojený. Příští rok zase, snad už trefíme termín dovolené. Děkuji za odvedenou práci a péči, kterou jste dětem věnovali. Farkovi

  • kemp

    29.6.2016 20:03:41 | Anichober Radek

    Velice děkuji za péči ,kterou všichni pořadatelé kempu věnovali naším dětem a kemp všem doporučuji.

  • Fotbalový KEMP Standy TECLA 2016

    29.6.2016 17:26:03 | Fotbalový KEMP Standy TECLA 2016

    Fotbalový KEMP Standy TECLA - NAPIŠTE SVŮJ NÁZOR NA 4.ročník Fotbalového KEMPU Standy TECLA, Děkujeme za každý názor

  • Velké díky

    29.7.2015 6:44:13 | Maty Dolejší

    Velké díky všem, kdo se o děti starali a také všem organizátorům, kemp byl prostě super :-) Maty byl nadšený. Velké díky chlapi... a holky.
    Jitka Dolejší

  • kemp

    12.7.2015 21:23:51 | Martin Fousek

    Kemp Standy tecla je (byl) vydařený pro začínajíci i pro pokročilé fotbalisty...hodnocení velmi kladné!!

  • pochvala

    12.7.2015 16:25:00 | Andrea

    Chtěla bych touto cestou poděkovat všem organizátorům fotbalového kempu a pochválit je za vzornou péči o naše děti .Syn se vrátil domů nadšený a nadmíru spokojený.Naučil se spoustu nového a hlavně si připadal důležitý.Hraje teprve rok ,ale fotbal miluje,proto i vám děkuji za jeho podporu.
    Anichoberovi

  • Excellent :-)

    8.7.2015 20:55:07 | Prokopovi

    Také my bychom chtěli poděkovat organizátorům za vynikající práci. Viktor byl letos poprvé a také byl poprvé v životě sám delší dobu mimo domov. Vše zvládnul s přispěním organizátorů na jedničku a myslím, že účast na kempu pro něj měla velký význam nejen fotbalový ale i životní. Trochu jsme se obávali, jak si účastnici poradí s opravdu velikým horkem, ale ukázalo se, že trenéři jsou opravdu lidé na svém místě a měli vše pod kontrolou. Oceňujeme také bohatou nabídku vedlejších aktivit, na nudu zřejmě nebyl čas. Nás doma uklidňovala opravdu bohatá aktuální fotodokumentace, takže jsme viděli, že našemu chlapečkovi opravdu nic nechybí, vše zvládá, a poměrně pravidelně se i převléká :-). Při zakončení kempu sebevědomě prohlašoval, že příští rok určitě jede opět. Speciální díky trenérovi Marcelu Ochovi (shodou okolnosti hlavnímu trenérovi naší skupiny) za individuální přístup a cenné rady mladému sportovci, které si prý vezme k srdci. :-) Po pravdě řečeno nás ani nenapadá nějaké případné zlepšení, tak snad nezbývá než popřát pořadatelům, aby se další ročníky vydařily minimálně stejně dobře a klapla také osobní účast Standy Tecla a trávník v Humpolci – i když ve finále to letos ani žádný problém nebyl. Diky Prokopovi

  • Díky díky díky

    8.7.2015 14:35:21 | Exnerovi

    Moc se děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci a celkovém průběhu kempu Standy Tecla. Syn byl poprvé, aniž by tam někoho znal a byl nadšený, spokojený a už se těší na příští rok. Každodenní fotogalerie nás velmi potěšila a také vždy uklidnila, že syn má neustále úsměv na tváři. Velké díky organizátorům, trenérům .............
    Díky Exnerovi

  • Velké díky

    7.7.2015 21:32:40 | Šilhartovi

    I když měl náš syn smůlu když na 2 dny v průběhu kempu onemocněl, byl moc nadšený. Děkujeme za perfektní organizaci a celkový průběh kempu Standy Tecla. Syn byl poprvé a už nyní se těší na další rok. Díky Šilhartovi

  • Poděkování

    7.7.2015 16:44:53 | Matyáš Řezníček

    Děkujeme všem organizátorům a trenérům, kteří se podíleli na fotbalovém kempu Standy Tecla. Náš syn Máťa Řezníček kemp absolvoval již po druhé a byl opět moc spokojen. Těšíme se na fotbalový kemp příští rok.
    Ještě jednou moc děkujeme.
    Řezníčkovi.

  • Děkujeme

    7.7.2015 9:41:58 | Ivana Půžová

    Po třetí a opět super. Bobeš

  • Kemp Standy Tecla po třetí a opět SUPER!

    7.7.2015 7:27:18 | Filovi

    Martin s Lukášem byli na kempu po třetí. Jako každý rok se vrátili nadšení, všechno bylo super, a celý víkend jsme poslouchali zážitky. Velký dík organizátorům a trenérům, za jejich práci a přístup. A kluci hlásili, že příští rok chtějí jet znovu, což mluví za vše.

  • Poděkování

    6.7.2015 20:50:10 | petr janota

    Dobrý den,
    moc děkuji za skvělou organizaci,syn si velice pochvaloval tréninkové jednotky a závěrečný turnájek,prostě přijel velice nadšený a už se těší na další ročník.
    Mooc děkuji a s pozdravem
    Janota Petr.

  • PODĚKOVÁNÍ

    6.7.2015 20:28:36 | Katolická

    Dobrý den,
    můj syn se kempu zúčastnil letos poprvé. Vrátil se opravdu nadšený a spokojený, stejně tak i jeho kamarádi.
    Já zase oceňuji perfektní organizaci, rychlou a vstřícnou komunikaci, dostatek informací a v neposlední řadě i pravidelné foto a video, které vždy potěšilo i širší rodinu.
    Děkuji organizátorům a kolektivu trenérů za profesionální práci a už teď je jasné, že příští rok Vám opět pošleme přihlášku.

  • Zase za rok !

    6.7.2015 19:18:47 | Tadeáš Rožnovský

    Ikdyž to máme trochu z ruky, rádi si uděláme výlet z Bruntálu do Humpolce, díky za vše.

  • Poděkování

    6.7.2015 7:40:41 | Farka

    Vážení trenéři a organizační týme, děkuji za syna za výborně zvládnutou práci v průběhu minulých 5-ti dnů. Syn byl na kempu poprvé a byl nadšený. Každopádně se už teď těší na příští ročník. Ještě jednou velké díky, Farkovi

  • Dobrá práce

    5.7.2015 23:14:17 | Vondráčkovi

    Nadšení syna Martina, který cestou domů vyprávěl o průběhu kempu nás přesvědčilo o perfektní organizaci kempu. Děkujeme a už se těšíme na příští rok. Vondráčkovi

  • Fotbalový KEMP Standy TECLA 2015

    5.7.2015 20:43:24 | Fotbalový KEMP Standy TECLA 2015

    Fotbalový KEMP Standy TECLA - NAPIŠTE SVŮJ NÁZOR NA 3.ročník Fotbalového KEMPU Standy TECLA, Děkujeme za každý názor

  • VELKÉ DÍKY :)

    15.7.2014 21:19:26 | Krupauerovi

    I my musíme poděkovat za zorganizováni kempu. Ondra byl nadšený, že mohl poznat kromě spousty kamarádů i Standu Tecla a Lukáše Masopusta. Trenéři byli taktéž skvělí a na příští s námi opět počítejte ;)

  • Poděkování

    12.7.2014 22:37:56 | Jana Řezníčková

    Vážení sportovní přátelé.
    Chtěla bych Vám poděkovat za uspořádání kempu St. Tecla v Humpolci, kterého se zůčastnil můj syn Matyáš Řezníček. Syn byl velice spokojen s průběhem kempu a hlavně si pochvaloval kamarádskou atmosféru, která tam panovala.
    Ještě jednou DÍKY.
    Jana Řezníčková - Pelhřimov

  • přihláška na rok 2015

    10.7.2014 11:56:21 | Tadeáš Rožnovský

    Dobrý den, "nadpis" mluví sám za sebe!

  • kemp 2014

    8.7.2014 22:05:33 | Čaloudovi

    Opět to bylo super tak jako loni, pouze by to chtělo prodloužit. Děkujeme moc a těšíme se za rok.

  • poděkování a chvála

    8.7.2014 20:01:58 | Pouvová

    Dcera byla moc nadšená, jak v loni, tak i letos to bylo super.Organizace skvělá, trenéři úžasní.

  • poděkování

    7.7.2014 22:13:38 | Cenkovi

    Samuel byl v kempu podruhé a i letos velké nadšení a spokojenost jak s organizací tak s trénováním..Děkujeme a za rok nashledanou

  • Poděkování

    7.7.2014 12:53:37 | Filovi

    Ráda bych za sebe, za Matesa i Lukyho poděkovala organizátorům a trenérům kempu Standy Tecla za skvělý přístup a organizaci. Kluci si to s vámi opravdu užili a celý víkend jsme doma neposlouchali o ničem jiném než jak to tam bylo super (jídlo dobrý, ubytování dobrý, bazén studený, na trénincích dostávali zabrat..), co se naučili, co dělali odpoledne, a jak chtějí jet příští rok znovu. Vážíme si toho, že si udělal čas i Standa Tecl a Lukáš Masopust a strávili s dětmi nějaký čas, a i když jim neprozradili kolik berou peněz :-) , dali jim určitě impuls a inspiraci, aby na sobě dál makali, věnovali se sportu a ne „kravinám“…Tak ještě jednou díky a za rok se určitě hlásíme znovu.

  • Fotbalový KEMP Standy TECLA 2014

    5.7.2014 12:46:03 | Fotbalový KEMP Standy TECLA 2014

    Fotbalový KEMP Standy TECLA - NAPIŠTE SVŮJ NÁZOR NA 2.ročník Fotbalového KEMPU Standy TECLA

  • Super

    15.8.2013 15:42:48 | Lucie Svobodová

    Hodnotím zejména podle syna, který se vrátil nadšený a se spoustou zážitků a to mluví za vše.
    Děkujeme a těšíme se na další takové kempy.

  • Chvála

    9.8.2013 19:23:15 | Šanderová

    I já se připojuji s poděkováním, dcera byla nadšená, příští rok se těší zase (i na Standu). Organizace byla skvělá, soustředění by mohlo být delší. Díky

  • Taky poděkování

    19.7.2013 21:28:10 | Ruda Zukal

    Chtěl, bych se též připojit s poděkováním za odvedenou práci všech, kteří se podíleli na přípravě a průběhu kempu. Z ohlasů Adama šla jen samá chvála, a první co bylo, že příští rok se chce opět zúčastnit. To si myslím, že vypovídá za vše.
    Takže ještě jednou dík.
    Možná, akorát příští rok tak na 5 celých dní

  • Poděkování

    12.7.2013 13:08:20 | Michal Vácha

    Dobrý den, jménem Adama, bych Vám chtěl poděkovat za skvělý kemp, syn přijel nadšený hlavně ze způsobu vedení tréninku. Organizaci volnočasových aktivit, ubytování i jídlo si také moc pochvaloval. Příští rok chce jet určitě znovu! Já jako rodič děkuji organizátorům za skvělou práci....

  • Poděkování

    11.7.2013 22:05:53 | Tomáš

    Chtěla bych tímto poděkovat za syna Tomáše za super kemp. Syn i my rodiče jsme byli velice spokojeni jak s organizací, stravou i vším ostatním. Pouze pobyt byl příliš krátký a strašně rychle to tu uteklo.Jen tak dále a příští rok se určitě zúčastníme. Děkujeme Čaloudovi

  • hodnocení

    10.7.2013 17:48:56 | Jan Křišťál

    Myslím,že se to povedlo a za Vojtu chci poděkovat byl spokojen. Jinak ať se daří a dále na sobě pracujte trenéři ať nezakrníte mějte se Honza K

  • Chlapi díky

    10.7.2013 12:38:09 | Tadeáš Pochylý

    Dobrý den, ahoj
    Táda přijel z kempu spokojený a naučil se nové kličky (super). S jídlem i ubytováním byl spokojený. Příští rok chce jet znovu.Takže organizátorům děkuji a chválím.
    Hodnocení 1.
    táta Tomáš

  • Velký dík

    8.7.2013 15:35:26 | Pöndlová

    Ivoš si kemp moc užil, já chválím organizaci a zázemí. Za rok se těšíme na shledanou..

  • Jen tak dál !

    8.7.2013 9:49:11 | Radka Kněžíčková

    Chtěla bych vám všem poděkovat za perfektní přístup a organizaci tohoto kempu.Takové nadšení z fotbalu jsme u Vojty ještě nezažili, po příjezdu nám hned předváděl, co se všechno naučil, sice doma málem vytřískal okna, ale zírali jsme. Naší zahradu teď hlídá 8 tyček simulujících protihráče. Takže všechno parádní, akorát možná příště těch fotek trošičku míň... Příští rok se těšíme znovu....

  • Super :-)

    8.7.2013 6:13:19 | Lucie Filová

    Luky se účastnil prvního ročníku, vrátil se nadšený, jak z trenérů, tak z tréninků a volnočasových aktivit, prostě podle něj bylo vše SUPER, a příští rok chce rozhodně jet znovu. Za sebe bych ráda poděkovala za skvělou organizaci a přístup trenérů.

  • poděkování

    6.7.2013 11:55:23 | Pavlína Cenková

    Náš syn Samuel je z kempu nadšený, moc se mu tam líbilo..Perfektní organizace a fantasticky vedené tréninky se super trenéry..Naučil se nové kličky,parádičky atd..
    Taky má radost že poznal osobně fotbalisty Standu Tecla, Lukáše Masopusta a Honzu Kosáka...
    Moc si oblíbil pana trenéra Marcela Ocha a příští rok se se všemi rád uvidí...DĚKUJEME

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.